Sabah: «Γιασικεβίτσιους στη Φενέρμπαχτσε, Ομπράντοβιτς στην Μπαρτσελόνα»

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως στη Φενέρμπαχτσε θα αλλάξουν πολλά και θα γίνει εκκαθάριση, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αναλαμβάνει την ομάδα και τον Ομπράντοβιτς να πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα.

Πολλά τα σενάρια και τα δημοσιεύματα αναφορικά με τη Φενέρμπαχτσε, τα οικονομικά προβλήματά της αλλά και το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η Sabah έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα πηγαίνοντας ακόμα παραπέρα την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως στη Φενέρμπαχτσε θα αλλάξουν πολλά και θα γίνει εκκαθάριση, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αναλαμβάνει την ομάδα – και προφανώς να πηγαίνει σε πιο χαμηλό μπάτζετ- και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα, αλλά… μετά από έναν χρόνο, αφού θα κάτσει μία σεζόν εκτός για να ξεκουραστεί.

Ντατόμε: «Η Φενέρμπαχτσε θα καλύψει τα χρέη προς τους αθλητές»

Οι εξελίξεις γενικότερα θα είναι ραγδαίες στη Φενέρμπαχτσε, με τον Κώστα Σλούκα, να δηλώνει πρόσφατα στα "Νέα" πως «υπάρχει μια φιλολογία ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό ή θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω κι ακούω κι εγώ σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω εγγυημένο συμβόλαιο για άλλη μια σεζόν με την Φενέρμπαχτσε.

«Η Ρεάλ θέλει να υπογράψει τον Σλούκα» (pic)

Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης περνούν φευγαλέα διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά υπάρχει συμβόλαιο. Εάν βεβαίως φύγει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, όπως διαδίδεται έντονα, αλλάζει η συζήτηση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα