GM της Χίμκι: «Αν αρχίσει η EuroLeague, πώς θα επιστρέψουν οι παίκτες μας;»

O GM της Χίμκι αναμένει τις εξελίξεις στην EuroLeague, αλλά τόνισε πως στη Ρωσία ακόμη δεν επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα σε ξένους, ενώ ούτε οι Αμερικανοί μπορούν να φύγουν από τις ΗΠΑ.

Η Χίμκι είναι μία από τις ομάδες με σταθερή πορεία φέτος στην οκτάδα της EuroLeague και έκανε όνειρα για συμμετοχή στα φετινά playoffs της διοργάνωσης. Η έξαρση του κορονοϊού, όμως, τους χάλασε τα σχέδια.

Ο Πάβελ Αστάκοβ, ο οποίος είναι ο GM της Χίμκι, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η διοργάνωση. Αναμένει τις εξελίξεις, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα με τα ταξίδια και τις μετακινήσεις: «Αν η σεζόν συνεχιστεί, όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν. Δεν είναι σαφές όμως πως θα γίνει αυτό, αφού στην Ρωσία έχει απαγορευτεί επ' αόριστον η είσοδος στην χώρα σε ξένους υπηκόους. Οι Αμερικανοί δε μπορούν να φύγουν από τις ΗΠΑ.

"Θα είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί η σεζόν. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Όλη η κατάσταση είναι περίπλοκη. Σε όλους μας λείπει το μπάσκετ. Αν τηρηθούν οι υγειονομικοί και οι επιδημιολογικοί παράμετροι που χρειάζονται σε ένα μέρος που θα επιλέξει η EuroLeague, θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την EuroLeague, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις σε όλες τις ομάδες. Οι παίκτες μας βρίσκονται σε καραντίνα και, όποιος μπορεί, προπονείται από το σπίτι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα