Ο Ολυμπιακός με τετραπλή παρουσία στα 20 κορυφαία μπλοκ της δεκαετίας αλά... ΛεΜπρόν Τζέιμς (vid)

Η EuroLeague ξεχώρισε τα 20 κορυφαία μπλοκ αλά... ΛεΜπρόν Τζέιμς και στην κατηγορία βρίσκεται τέσσερις φορές ο Ολυμπιακός. Η τάπα του Ματ Λοτζέσκι στη Βαρκελώνη, το επιβλητικό μπλοκ του Τζόι Ντόρσεϊ και όχι μόνο.

Με αφορμή την ιστορική τάπα του ΛεΜπρόν Τζέιμς με το Κλίβελαντ στο Game 7 των τελικών με τους Ουόριορς το 2016, έχοντας για θύμα τον Ιγκουοντάλα, η Ευρωλίγκα ξεχώρισε τις δικές της παρόμοιες τάπες που η μπάλα κολλάει στο ταμπλό!

Η Ευρωλίγκα επέλεξε τις Top-20 τέτοιες τάπες της δεκαετίας, με τον Ολυμπιακό να έχει τετραπλή παρουσία! Στο Νο2 είναι ο Τζόι Ντόρσεϊ κόντρα στη Σιένα με τον Τερέλ ΜακΙντάιρ, στο Νο9 ο Ματ Λοτζέσκι σε αγώνα με την Μπαρτσελόνα και τον Μπραντ Όλεσον, στο Νο10 ο Νίκολα Μιλουτίνοφ απέναντι στην Μπασκόνια εις βάρος του Άνταμ Χάνγκα και στο Νο16 ο Μπράιαντ Ντάνστον σταμάτησε τον Λούκα Ζόριτς σε αγώνα με την Φενέρ στο ΣΕΦ!

Στην κορυφή ο πρώην σέντερ των Πειραιωτών, Κάιλ Χάινς, με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ σε αγώνα με την Μπουντιβέλνικ, όπου σταμάτησε διαδοχικά δύο αντιπάλους του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα