Ιτούδης: «Σπουδαίος ο Σφαιρόπουλος, εκτιμώ τη δουλειά του»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, αναφέρθηκε στην απόφαση της EuroLeague να τερματίσει οριστικά την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Το σχόλιο του για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. 

Στο Ισραήλ παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην απόφαση της EuroLeague να σταματήσει οριστικά την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Συγκεκριμένα, είπε: "Είναι μία λυπηρή μέρα για το άθλημα και για την EuroLeague. Συνήθως η σεζόν ολοκληρώνεται με την ανάδειξη πρωταθλητή στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς πρωταθλήτρια φέτος είναι η πανδημία του κορονοϊού. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι ήταν έξυπνη απόφαση. Έχει την πλήρη στήριξή μου".

Ακολούθως ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε ότι αν η διοργάνωση συνεχιζόταν κάποιες ομάδες θα είχαν άδικο πλεονέκτημα: "Κάποια πρωταθλήματα άλλων χωρών θα ξεκινήσουν, ενώ στην Ρωσία για παράδειγμα δεν επιτρέπονται καν οι προπονήσεις. Αν η EuroLeague επέστρεφε, θα παίζαμε κόντρα σε ομάδες που θα είχαν δώσει 10-15 παιχνίδια ενώ εμείς δεν θα είχαμε παίξει κανένα.

Πιστεύω ότι οι 11 ομάδες είχαν κοινή γραμμή και ξεπέρασαν ένα εμπόδιο που ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί. Θεωρώ οτι ο Ζόρντι Μπερτομέου και οι ομάδες πήραν την σωστή απόφαση, αλλά είναι μία λυπηρή μέρα, αφού δεν θα έχουμε πρωταθλητή φέτος".

Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είπε: "είναι σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση και εκτιμώ την δουλειά του και την προσήλωσή του στην προπονητική".


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα