Φενέρμπαχτσε: Στην Κωνσταντινούπολη ο Ομπράντοβιτς - Έρχεται μείωση 50% στο μπάτζετ (vid)

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε το μέλλον του. Δύσκολα θα μείνει. Έρχεται μείωση σχεδόν 50% στο μπάτζετ. 

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Ο Σέρβος τεχνικός επέστρεψε στην Πόλη από το Βελιγράδι, όπου και βίωσε μαζί με την οικογένεια του την περίοδο της καραντίνας. Ο έμπειρος κόουτς μένει ελεύθερος και θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας το μέλλον της συνεργασίας τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δύσκολα θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία πως πιθανότατα θα επιλέξει να ξεκουραστεί για μία σεζόν, κάτι που έκανε και το 2012, όταν αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα τους, θα του κάνουν πρόταση ανανέωσης, αλλά τα δεδομένα θα αλλάξουν! Οι Τούρκοι έχουν σκοπό να ρίξουν το μπάτζετ κατά 50% ενόψει της νέας σεζόν, ενώ θα προτείνουν και μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών τους. Υπάρχει βελτίωση στο θέμα των πληρωμών, έχουν καλυφθεί ορισμένες οφειλές, αλλά είναι δεδομένο πως ο τουρκικός συλλόγος θα βαδίσει σε νέα εποχή, αρκετά διαφορετική σε σχέση με τον πλούτο που υπήρχε την τελευταία επταετία.

Στη συνάντηση το "παρών" θα δώσουν οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (προπονητής), Μαουρίσιο Γκεραντίνι (GM) και φυσικά ο Αλί Κοτς, ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε. Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός πως οι Τούρκοι ήταν διατεθειμένοι να στείλουν ιδιωτικό τζετ στον κόουτς στο Βελιγράδι, για να τον διευκολύνουν, αλλά εκείνος το αρνήθηκε και ταξίδεψε με απλή γραμμή.

Από το συγκεκριμένο ραντεβού και ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, σίγουρα θα επηρρεαστούν και οι υποθέσεις των Κώστα Σλούκα και Λουίτζι Ντατόμε. Ο πρώτος θέλει να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε, έχοντας ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος θέλει και εκείνος να γυρίσει στην πατρίδα του, καθώς έχει "ζεστή" πρόταση από την Αρμάνι Μιλάνο. Ενδεχόμενη αποχώρηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, θα κάνει το έργο τους ακόμη πιο εύκολο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα