Παναθηναϊκός: Εκτός ο Τόμας, μέσα ο Γουόλτερς για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Ματ Τόμας «κόπηκε» από την λίστα του Παναθηναϊκού, για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος, λόγω και του προβλήματος που αντιμετωπίζει μετά την αγκωνιά που δέχθηκε, με τον Ντέρικ Γουίλιαμς να παίρνει την θέση του.

Οριστικοποιήθηκε η εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού που θα βρίσκονται στην αποστολή για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης των πρασίνων με τον Κολοσσό Ρόδου, αποφάσισε πως ο παίκτης που πρέπει να κοπεί από την διοργάνωση είναι ο Ματ Τόμας.

Μετά την απόφαση του Άντριου Άντριους να μην δεχθεί την προσφορά του Παναθηναϊκού -του πρότειναν να τον εξοφλήσουν έως και το τελευταίο ευρώ- ένας εκ των Τόμας και Γουίλιαμς έπρεπε να κοπεί.

Ο «κλήρος» έπεσε στον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπρωρείται από το χτυπημα που είχε δεχθεί στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας την περασμένη Δευτέρα (13/2).

Κάπως έτσι, ο Νέιτ Γουόλτερς επέστρεψε στην εξάδα του ρόστερ του τριφυλλιού μαζί με τους Πάρις Λι, Ντέρικ Γουίλιαμς, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον και Αρτούρας Γκουντάιτις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα