Μπλατ: Παίξαμε όπως θέλω για τρία δεκάλεπτα

Την στιγμή του γκολ του Ολυμπιακού στο Μιλάνο, ο Ντέιβιντ Μπλατ μπήκε στη συνέντευξη Τύπου, απόλαυσε το γεγονός και έκανε το σχόλιο του για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Χολαργό

Ο κόουτς του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του για τις τρεις πρώτες περιόδου «παίξαμε με τον τρόπο που θέλω, κι αυτό το κάναμε καλά τις τρεις περιόδους. Επίθεση και άμυνα. Απλά λίγο πέσαμε και χαλαρώσαμε στην τέταρτη περίοδο». Για τον αριθμό των ασίστ ο προπονητής των Πειραιωτών έδειξε ενθουσιασμένος λέγοντας «ειλικρινά το λατρεύω αυτό αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ πως θα είναι πάντα αυτός ο αριθμός Θέλουμε να κινούμαστε και να πασάρουμε, να έχουμε καλές αποστάσεις και να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αυτές τις πάσας. Να έχουμε ένα αυξημένο τέμπο με πολλές ασίστ».

Νωρίτερα στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε «ίσως... κοιμηθήκαμε στο τέταρτο, αλλά ας πούμε μια καλή κουβέντα και για τον αντίπαλό μας. Είναι μια νέα ομάδα, διαφορετική. Δεν σκέφτομαι τι ήταν αυτή η ομάδα, αλλά το τι είναι τώρα. Θέλουμε να βελτιωθούμε, να παίζουμε μπάσκετ με ενθουσιασμό και να είμαστε επιτυχημένοι. Ποτέ δεν θέλεις να είσαι στην καλύτερή σου φάση στο ξεκίνημα, αλλά θέλεις να είσαι όσο καλύτερος γίνεται, για να κερδίζεις. Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια διαδικασία και θα πρέπει να γίνεσαι όσο καλύτερος γίνεται».

Σκόραρε ο Μπλατ!

Τη στιγμή που ο Ντέιβιντ Μπλατ μπήκε στην αίθουσα για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Ολυμπιακός άνοιγε το σκορ στο Μιλάνο στον αγώνα με αντίπαλο τη Μίλαν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα