Κατσίβελης: «Δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Το σχόλιο του Δημήτρη Κατσίβελη από την συνέντευξη Τύπου του Άρη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Δημήτρης Κατσίβελης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, που τόνισε την ευκαιρία που έχει ο Άρης να εκμεταλλευτεί τη διακοπή ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση. Ήταν ένα σκληρό ματς, μπήκε δυναμικά ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι, θέλαμε να βγάλουμε το πλάνο μας και να παίζουμε όπως ξέρουμε. Επιθετικά δεν ήμασταν τόσο καλοί και ο Παναθηναϊκός πήρε δίκαια τη νίκη.

Για τα σουτ: «Δεν υπήρχε πίεση, όταν έχεις την ευκαιρία όμως να πας στον τελικό παρά το ότι δεν είσαι το φαβορί, πας για τη νίκη. Έκανε καλή δουλειά ο Παναθηναϊκός αμυντικά και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την Ευρώπη: «Έχουμε δουλέψει όλη τη χρονιά να φέρουμε την ομάδα στη θέση αυτή. Να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή, να δουλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα