O Παπανικολάου «διαλέγει» Γουέμπερ ή Τουπάν με Παναθηναϊκό

Όλα δείχνουν πως ο Μπριάντε Γουέμπερ θα πάρει τη θέση του Άλεξ Τουπάν στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού. Η κατάσταση του Παπανικολάου καθυστερεί την επίσημη απόφαση του Ντέιβιντ Μπλατ

Φαίνεται πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση του και θα βάλει τον Μπριάντε Γουέμπερ στη δωδεκάδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (13/2). Συγκεκριμένα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα πάρει τη θέση, του Άλεξ Τουπάν. Αυτή είναι τουλάχιστον η απόφαση του Ισραηλινού προπονητή.

Οριστική απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και ο Γουέμπερ δεν έχει δηλωθεί επίσημα για τις εγχώριες διοργανώσεις, όμως υπάρχει χρόνος μέχρι τον αυριανό ημιτελικό. Ο μόνος λόγος που ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί η αλλαγή στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» είναι η κατάσταση της υγείας του Κώστα Παπανικολάου.

Ο 29χρονος φόργουορντ είναι ακόμα άρρωστος και παρότι προπονήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/2), δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Δεν γυμνάστηκε, δηλαδή, στο 100%. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπλατ θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα, ώστε να είναι σίγουρος για την κατάσταση του.

Ο Τουπάν όπως και ο Παπανικολάου αγωνίζονται στη θέση «3» και σε καμία περίπτωση ο Μπλατ δεν θα αφήσει εκτός και τους δύο φόργουροντ. Για αυτό άλλωστε και μέχρι την τελευταία στιγμή όλα είναι «ανοιχτά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα