Κύπελλο Ελλάδος: Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ για το «αιώνιο» ντέρμπι

Κύμη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μέσω των ημιτελικών αναμετρήσεων.

Δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη (13/2) για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και θα αναδείξουν τους νικητές οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον 44ο τελικό την επόμενη Κυριακή (17/2, 17:00) στα «Δύο Αοράκια».

Στις 17:00 η Κύμη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την παρθενική τους συμμετοχή σε τελικό, ενώ δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Για τους φιλοξενούμενους, μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος ωστόσο δίνει κανονικά το «παρών» στην δωδεκάδα.

Όλα τα βλέμματα, πάντως, θα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» (20:00, LIVE στο fosonline.gr). Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι για τέταρτη φορά φέτος. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τους Ματ Λοτζέσκι, Νίκο Παππά ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ κάνει αγώνα μέχρι τελευταία στιγμή για να βρεθεί στην δωδεκάδα. Για τους «ερυθρόλευκους», ο Ντέιβιντ Μπλατ άφησε εκτός αποστολής τον Αξέλ Τουπάν και συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Μπριάντε Γουέμπερ, ενώ κανονικά στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Κώστας Παπανικολάου.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

17:00 Κύμη-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ2)
20:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (ΕΡΤ 2)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα