Πέισερς: Δεν παίζει ο Ολαντίπο στο Ορλάντο

Ο Βίκτορ Ολαντίπο γνωστοποίησε στους Πέισερς ότι δεν θα αγωνιστεί στην επανέναρξη του ΝΒΑ στο Ορλάντο.

Οι Πέισερς θα παραταχθούν με μία πολύ σημαντική απουσία στην επανέναρξη του NBA στην Disney World του Ορλάντο. Συγκεκριμένα, ο Βίκτορ Ολαντίπο ενημέρωσε την ομάδα της Ιντιάνα με κάθε επισημότητα ότι αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Ορλάντο, για να μην ρισκάρει ένα ενδεχόμενο νέο τραυματισμό στο γόνατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολαντίπο επέστρεψε στο παρκέ, μετά από απουσία ενός έτους, τον Ιανουάριο και πρόλαβε να αγωνιστεί ελάχιστα πριν την διακοπή λόγω κορονοϊού. Μετά από αγωνιστική αδράνεια πάνω από τρεις μήνες, ο 28χρονος γκαρντ επέλεξε να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο ενόψει της σεζόν 2020-21.

«Στο τέλος της ημέρας, χρειάζεται χρόνος για να γιατρευτεί το σώμα σου. Πέρασε πολύς καιρός που μείναμε εκτός δράσης και είμαι πιο ευάλωτος -από άλλους- σε τραυματισμό. Επομένως, κοιτώντας το πώς τραυματίστηκα προηγουμένως και το γεγονός πως από πριν δεν ήμουν στο 100% της ετοιμότητάς μου, προτίμησα αυτή τη λύση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο σταρ των Πέισερς σχετικά.

Ο Ολαντίπο πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις 13 ματς από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μέχρι την διακοπή λόγω της πανδημίας, έχοντας 13.8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά αγώνα, στατιστικά που δείχνουν ότι ακόμα δεν είχε βρεθεί στο επίπεδο που βρισκόταν προ τραυματισμού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα