ΝΒΑ: Ο Σρέντερ στους Λέικερς μέσω ανταλλαγής από την Οκλαχόμα (pic)

Τη φανέλα των πρωταθλητών ΝΒΑ, Λος Άντζελες Λέικερς, προβάρει ήδη ο Γερμανός γκαρντ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ντένις Σρέντερ.

Παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Ντένις Σρέντερ.

Ο 27χρονος Γερμανός πόιντ γκαρντ, ο οποίος ανήκει στην Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, γίνεται «λιμνάνθρωπος» μέσω ανταλλαγής. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το ESPN, οι πρωταθλητές του ΝΒΑ θα χρειαστεί να παραχωρήσουν την επιλογή νούμερο 28 που έχουν στο ντραφτ 2020, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις 18 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, τα ανταλλάγματα θα περιλαμβάνουν και τον 33χρονο σούτινγκ γκαρντ Ντάνι Γκριν, ο οποίος θα ακολουθήσει την αντίθετη από τον Σρέντερ διαδρομή.

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι ο Σρέντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Οκλαχόμα για έναν ακόμη χρόνο με αποδοχές 15.500.000 δολαρίων. Την περασμένη σεζόν ο Γερμανός άσος είχε 18,9 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 4 ασίστ κατά μέσο όρο αγωνιζόμενος σε 65 αγώνες.

Ο δημοσιογράφος του ESPN και ειδικός σε θέματα ΝΒΑ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, έγραψε σχετικά με τη μεταγραφική υπόθεση σε ανάρτησή του στο twitter: «Η μετακίνηση του Σρέντερ στους Λέικερς θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (σ.σ. αύριο 16/11), όπως αναφέρουν πηγές στο ESPN. Ανταγωνίστριες ομάδες που διεκδικούσαν τον γκαρντ της Οκλαχόμα έχουν αρχίσει ήδη να κινούνται προς άλλους στόχους. Οι Λέικερς θα εντάξουν έναν επιδραστικό, πολυτάλαντο γκαρντ στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα