Χάρντεν: «Ανακούφιση που δεν πρέπει πια να βάζω 40 κάθε βράδυ» - Η φανέλα με τη Γιουβέντους (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι αισιόδοξος για τους φετινούς Νετς, αναφέρθηκε στους Ρόκετς, ενώ εμφανίστηκε και με φανέλα Γιουβέντους.

Συνέντευξη στο ESPN παραχώρησε ο Τζέιμς Χάρντεν. Ο Αμερικανός σούπερ-σταρ, ο οποίος άφησε τους Ρόκετς για τους Νετς του Κέβιν Ντουράντ, αναφέρθηκε τόσο στις δύο ομάδες, όσο και στη Γιουβέντους.

Για το φετινό πρωτάθλημα: ”Φυσικά και έχουμε αυτό που χρειάζεται για το πρωτάθλημα. Έχουμε κάτι παραπάνω από αυτοπεποίθηση πως θα είναι δύσκολο για μία ομάδα να μας κερδίσει 4 φορές σε μία σειρά best of seven”

Για τα αρνητικά σχόλια προς εκείνον: "Πάντα θα υπάρχει αρνητική αντίληψη για τον Τζέιμς. Γι’ αυτό πρέπει να βγαίνω εκεί στο παρκέ και να τους βγάζω λάθος. Η κατάσταση στο Χιούστον ήταν εξουθενωτική. Κάθε βράδυ, έπρεπε να βάζω 40 πόντους για να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, κάτι που γινόταν για πολλά χρόνια".

Για τον ρόλο του και την αποχώρηση του από το Χιούστον: "Τώρα, παίζω πιο πολύ σαν πλέιμεϊκερ, βάζοντας στο παιχνίδι κι άλλους παίκτες, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για το σκοράρισμα σε κάθε κατοχή. Είναι μία μικρή ανακούφιση για μένα. Απολογούμαι για το πώς εξελίχθηκε η κατάσταση, αλλά μάλλον έπρεπε να κάνω ό,τι έκανα για να πάω εκεί που ήθελα. Κατέληξε ευχάριστα. Δεν μου άρεσαν οι τελευταίοι 1-2 μήνες”


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα