Τζαμπάρ: Χαρά για Λεμπρόν, ελπίδα για Λέοναρντ!

Τι είπε ο σπουδαίος Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ για την έλευση του «Βασιλιά» στο Λος Άντζελες και η... ατάκα με νόημα για το Σαν Αντόνιο.

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ υπήρξε ένας πραγματικός θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, με τους οποίους κατέκτησε 5 πρωταθλήματα τη δεκαετία του '80, όντας και ο πολυτιμότερος παίκτης τους στους τελικούς του 1985 κόντρα στους «αιώνιους» αντιπάλους τους Μπόστον Σέλτικς.

Η τοποθέτησή του, λοιπόν, για την έλευση του Λεμπρόν Τζέιμς στο Λ.Α. έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, πόσο μάλλον όταν ο παλιός σέντερ των «λιμνανθρώπων» αφήνει και υπόνοιες για πιθανή απόκτηση ενός ακόμα σταρ από την ομάδα της Καλιφόρνια, του Καουάι Λέοναρντ!

Ο φόργουορντ των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι εδώ και καιρό... φευγάτος από τα «σπηρούνια» και φυσικά ένα δίδυμο Λεμπρόν-Λέοναρντ θα καθιστούσε αυτόματα τους Λέικερς διεκδικητές του τίτλου στο ΝΒΑ!

Εξ ου και το «τιτίβισμα» του Τζαμπάρ, στο οποίο αφενός αναφέρεται στη χαρά των απανταχού φίλων των Λέικερς για τον ερχομό του Λεμπρόν, αφετέρου εκφράζει την ελπίδα του για την έλευση και του Καουάι στο Λος Άντζελες:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα