Χοκς - Μπακς: Ερωτηματικό ο Αντετοκούνμπο, 50-50 για Γιανγκ στο Game 6

Δύσκολα θα αγωνιστεί στο 6ο τελικό της Ανατολής μεταξύ Χοκς και Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ ο Τρέι Γιανγκ έχει μοιρασμένες πιθανότητες.

Την Κυριακή (3/7) Χοκς και Μπακς θα αναμετρηθούν στον 6ο τελικό της Ανατολής, με το Μιλγουόκι να προηγείται με 3-2 στη σειρά. Οι δύο ομάδες ενημέρωσαν το injury report για τα προβλήματα που αντιμετωπίσουν ενόψει του ματς, το οποίο θα ξεκινήσει στις 03:33 στο State Farm της Ατλάντα.

Για τους Χοκς, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς χαρακτηρίζεται "probable" (75% ή περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί), με τον Σέρβο να σφίγγει τα δόντια παρά το πρόβλημα στο δεξί του γόνατο, ενώ ο Τρέι Γιανγκ θεωρείται "questionable" (50% πιθανότητες να αγωνιστεί). Οι Μπράντον Γκούντγουιν και ΝτιΆντρε Χάντερ παραμένουν εκτός δράσης.

Για τους Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται "doubtful" (25% ή λιγότερες πιθανότητες να αγωνιστεί) και εκτός απροόπτου θα παραμείνει εκτός και σε αυτό το παιχνίδι. Εκτός παραμένει φυσικά και ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, ο οποίος ούτως ή άλλως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Όσον για τον "Greek Freak", ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η κατάστασή του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Ο Έλληνας άσος κάνει βάρη, όμως δεν προπονείται ακόμα σε φουλ ρυθμούς για να δοκιμάσει το πόδι του, κάτι που σίγουρα θα κάνει αν η σειρά οδηγηθεί σε 7ο τελικό. Το πιθανότερο πάντως είναι να τον δούμε ξανά στους Τελικούς του NBA κόντρα στους Σανς, εφόσον οι Μπακς προκριθούν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα