Λέικερς: Δοκιμάζεται ο Φαρίντ

Ο Κένεθ Φαρίντ πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις με τους Λέικερς και επιχειρεί να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της σεζόν 2021-22.

Οι Λέικερς αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στον Κένεθ Φαρίντ για να επιστρέψει στο NBA. Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις με τους «λιμνανθρώπους», οι οποίοι θα εξετάσουν την κατάστασή του.

Εφόσον όλα κυλήσουν καλά και ο άλλοτε άσος των Νάγκετς δείξει ότι βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση για να αγωνιστεί στo κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η ομάδα του Λος Άντζελες αναμένεται να του προσφέρει το μίνιμουμ συμβόλαιο για βετεράνους.

Ο Φαρίντ αγωνίστηκε τελευταία φορά στο NBA τη σεζόν 2018-19 με τους Ρόκετς, μετρώντας 12.9 πόντους και 8.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά 24 λεπτά συμμετοχής. Έκτοτε βρίσκεται εκτός NBA, ενώ στη σεζόν 2019-20 έκανε ένα πέρασμα από το κινεζικό πρωτάθλημα.

Το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε στο NBA Summer League του Λας Βέγκας με τη φανέλα των Μπλέιζερς, μετρώντας 5.7 πόντους και 8.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά 19 λεπτά συμμετοχής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα