Τζέι Τζέι Ρέντικ: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 37 ετών, μετά από μία 15ετή και σπουδαία καριέρα στο NBA.

Τίτλους τέλους στην σπουδαία του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, μετά από 15 χρόνια παρουσίας στο NBA.

Ο άλλοτε άσος των Μάβερικς, Μπακς, Κλίπερς, Μάτζικ, Σίξερς και Πέλικανς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε ηλικία 37 ετών.

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μέτρησε σε 940 εμφανίσεις, 12.8 πόντους (41.5% στα τρίποντα), 2.0 ριμπάουντ και 2.0 ασίστ ανά 25.5 λεπτά συμμετοχής.

Ο κορυφαίος σουτέρ ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του με ένα video στο YouTube. Αναλυτικά όσα αναφέρει στην περιγραφή του video:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Είναι μία κλισέ έκφραση που συχνά όμως το μήνυμα είναι αληθινό. Αυτή η περίπτωση όμως δεν είναι ίδια. Στο σημερινό ιδιαίτερο επεισόδιο λέμε με βαριά καρδιά ότι ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, έπειτα από μία καριέρα 15 ετών στο ΝΒΑ και πολλά βραβεία σε κολεγιακό επίπεδο με την φανέλα του Ντιουκ και ένα πρωτάθλημα στο NCAA, ολοκληρώνει τη σπουδαία καριέρα του. Ναι, το διαβάσατε σωστά, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ αποσύρεται από τα παρκέ. Με αυτή την ανακοίνωση ο Ρέντικ απευθύνεται στους πιο κοντινούς του ανθρώπους, την οικογένεια, τους φίλους και τους οπαδούς του. Για να εξηγήσει τους λόγους πίσω από αυτή του την απόφαση και επίσης δίνει ορισμένα στοιχεία για το τι θα ακολουθήσει και ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του».

Ακολουθεί το video:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα