Μπλέιζερς: Νοκ άουτ επ' αόριστον ο ΜακΚόλουμ με πρόβλημα στον δεξιό πνεύμονα

Οι Μπλέιζερς ανακοίνωσαν ότι ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ διαγνώστηκε με πνευμονοθώρακα στον δεξιό πνεύμονα και θα παραμείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Χωρίς (και) τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ καλούνται να πορευτούν για το επόμενο διάστημα οι Μπλέιζερς. Όπως ανακοίνωσαν το Πόρτλαντ, ο σταρ της ομάδας διαγνώστηκε με πνευμονοθώρακα στον δεξιό πνεύμονα και θα μείνει στα πιτς επ' αόριστον.

Ο ΜακΚόλουμ είχε τραυματιστεί στην ήττα των Μπλέιζερς από τους Σέλτικς (117-145) στις 5 Δεκεμβρίου και δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Κλίπερς (ήττα με 90-102). Στην ενημέρωσή τους οι Μπλέιζερς αναφέρουν ότι θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις πριν καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του.

Ο 30χρονος άσος είναι ο τρίτος γκαρντ της ομάδας που τίθεται νοκ άουτ μετά τους Ντάμιαν Λίλαρντ και Άνφερνι Σάιμονς. Με λίγα λόγια, η ομάδα του Όρεγκον θα πορευτεί χωρίς τους δύο σταρ της αλλά και τον αναπληρωματικό γκαρντ της.

Τη φετινή σεζόν ο ΜακΚόλουμ σε 24 αγώνες μετράει 20.6 πόντους (39.3% στα τρίποντα), 4.1 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο ανά 35 λεπτά συμμετοχής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα