Σίξερς: Σε αδιέξοδο με την ανταλλαγή του Σίμονς

Ακόμα μία συνάντηση είχαν ο μάνατζερ του Μπεν Σίμονς, Ριτς Πολ, και ο πρόεδρος των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ, χωρίς ωστόσο να καταλήξουν κάπου για το θέμα της ανταλλαγής του Αυστραλού.

Ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει απελπιστικά του Σίξερς για το ζήτημα της ανταλλαγής του Μπεν Σίμονς, με την εκπνοή της προθεσμίας των ανταλλαγών να πλησιάζει (10 Φεβρουαρίου).

Την ίδια στιγμή, ο μάνατζερ του Αυστραλού άσου, Ριτς Πολ, και ο πρόεδρος των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ, είχαν νέα συνάντηση, σύμφωνα με το ESPN, με τις συζητήσεις πάντως να οδηγούνται εκ νέου σε αδιέξοδο.

Ο Σίμονς φαίνεται να παραμένει σταθερός στην απόφασή του να απέχει από τις υποχρεώσεις των Σίξερς, οι οποίοι αναζητούν την καλύτερη δυνατή συμφωνία για να ολοκληρώσει την ανταλλαγή του. Μάλιστα, ο Αυστραλός είναι πρόθυμος να παραχωρηθεί μόνο σε ομάδα, διεκδικήτρια του τίτλου.

Σίγουρα η υπόθεση δεν είναι απλή για την ομάδα της Φιλαδέλφειας, η οποία είναι πρόθυμη να συμπεριλάβει περισσότερα από ένα ανταλλάγματα για να δελεάσει περισσότερες ομάδες. Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα, υπήρξαν σκέψεις για παραχώρηση και του Τομπάιας Χάρις στο ίδιο πακέτο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα