Έιτον: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα στους Σανς, τα αφήνω όλα πίσω μου»

Ο ΝτιΆντρε Έιτον δήλωσε ικανοποιημένος που παρέμεινε στους Σανς, αφήνοντας στην άκρη ό,τι έγινε με στόχο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Για την παραμονή του στους Σανς μίλησε ο ΝτιΆντρε Έιτον, ο οποίος είχε αρχικά συμφωνήσει με τους Πέισερς για για τετραετές συμβόλαιο αξίας 133 εκατ. δολαρίων, με το Φίνιξ τελικά να ισοφαρίζει την προσφορά και να τον κρατάει στην Αριζόνα:

«Είναι ευλογία. Αυτό το συμβόλαιο θα επηρεάσει όλη την οικογένειά μου, αλλά και τον τρόπο που θα δουλέψω με την κοινότητα στο Φοίνιξ και στην πατρίδα μου στις Μπαχάμες», δήλωσε αρχικά στο ESPN, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο γεγονός ότι οι Σανς δεν του προσέφεραν μάξιμουμ συμβόλαιο. που ήθελε:

«Κατάλαβα ότι όλο αυτό είναι απλώς δουλειά. Περισσότερο είχα αγωνία να μάθω πώς θα τελειώσει αυτό ώστε να εστιάσω στο μπάσκετ και να προχωρήσω με την δουλειά μου. Απλώς έμεινα επαγγελματίας σε όλη αυτή την διαδικασία, προσέγγισα την κατάσταση με επαγγελματικό τρόπο και δεν εξέτασα περισσότερο την υπόθεση».

Κλείνοντας, ο νεαρός σέντερ ξεκαθάρισε ότι: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα. Η διαδικασία τελείωσε. Τα αφήνω όλα πίσω μου και εστιάζω στο να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα την νέα σεζόν μαζί με τα αδέλφια μου».

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Έιτον μέτρησε σε 58 αγώνες κανονικής περιόδου, 17.2 πόντους, 10.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο ανά 30 λεπτά συμμετοχής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα