Χόρνετς: Τραυματίστηκε για 3η φορά στον ίδιο αστράγαλο ο ο ΛαΜέλο Μπολ

Ο ΛαΜέλο Μπολ στάθηκε για ακόμα μία φορά άτυχος, αφού τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Ρόκετς για τρίτη φορά την φετινή σεζόν στον αριστερό αστράγαλο.

Ο ΛαΜέλο Μπολ στάθηκε εκ νέου άτυχος, αφού τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Ρόκετς για 3η φορά φέτος στον ίδιο αστράγαλο, σε έναν συνδυασμό απίστευτης ατυχίας και ευπάθειας.

Ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του συμπαίκτη του, ΛαΜέλο, στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Τζαμπάρι Σμιθ σε μία φάση στην τρίτη περίοδο του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Μπολ να αποχωρήσει υποβασταζόμενος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπολ απουσίασε αρχικά από τους πρώτους 13 αγώνες της σεζόν επειδή γύρισε τον αστράγαλό του σε φιλικό των Χόρνετς, ενώ μόλις επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ξανά γύρισε τον αστράγαλό του πατώντας σε πόδι οπαδού που καθόταν στα court seats σε αγώνα με τους Πέισερς, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από ακόμα 11 παιχνίδια. Τώρα, τραυματίστηκε επειδή προσγειώθηκε στο πόδι του ένας συμπαίκτης του, σε ένα ρεσιτάλ ατυχίας. Ο ίδιος πάντως δήλωσε μετά τον αγώνα ότι δεν θα κάνει μαγνητική στο πόδι, πιστεύοντας ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.

Την φετινή σεζόν ο Μπολ έχει 23.5 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 8.2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 37% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Η φάση του τραυματισμού:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα