Μάικλ Τζόρνταν: Προς πώληση το πλειοψηφικό πακέτο των Χόρνετς (pic)

Σύμφωνα με το ESPN, ο Μάικλ Τζόρνταν βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των Σάρλοτ Χόρνετς.

Ο Μάικλ Τζόρνταν βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των Χόρνετς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα το έγκριτου δημοσιογράφου του ESPN, Άντριαν Βοναρόβφσκι, ο θρύλος του NBA βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα γκρουπ επενδυτών με σκοπό την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των Χόρνετς.

Επικεφαλείς του συγκεκριμένου γκρουπ επενδυτών είναι ο Γκέιμπ Πλότκιν (μικρομέτοχος των Χόρνετς) και ο Ρικ Σναλ (μικρομέτοχος των Χοκς), με τις συζητήσεις να είναι αρκετά προχωρημένες, αλλά να μην υπάρχει κάποια συμφωνία.

Σε περίπτωση που τελικά οι δύο πλευρές τα βρουν, τότε ο Τζόρνταν δεν θα αποχωρήσει από την Σάρλοτ, αλλά θα παραμείνει ως μικρομέτοχος.

Ο 6 φορές πρωταθλητής του NBA κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο του συλλόγου από το 2010, όταν το απέκτησε έναντι 275 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έκτοτε τα δεδομένα στο NBA έχουν αλλάξει κατά πολύ και σε περίπτωση που ο Τζόρνταν αποφασίσει τελικά να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των Χόρνετς αναμένεται να εισπράξει ένα αρκετά μεγαλύτερο ποσό, σε μία ακόμα πετυχημένη επένδυση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα