O ιδιοκτήτης των Σανς δεν θέλει την τιμωρία Γιόκιτς παρά το μεταξύ τους επεισόδιο!

Δηλώσεις σχετικά το επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και τον Νίκολα Γιόκιτς έκανε ο ιδιοκτήτης των Σανς, Ματ Ίσμπια, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί την τιμωρία του Σέρβου σέντερ.

Ενδεικτική του πως αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό στις ΗΠΑ και προκαλώντας αναπόφευκτες συγκρίσεις για το τι θα συνέβαινε εδώ, σε παρόμοια περίσταση. είναι η είδηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ότι ο, ιδιοκτήτης Σανς, Ματ Ίσμπια, δεν επιθυμεί την τιμωρία του Νικόλα Γιόκιτς, παρά το μεταξύ τους επεισόδιο και παρότι η απουσία του θα ευνοούσε, αγωνιστικά, την ομάδα του Φίνιξ...

Μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης της ομάδας από την Αριζόνα τόνισε ότι δεν επιθυμεί την τιμωρία του Σέρβου σέντερ, των Ντένβερ Νάγκετς, προσθέτοντας ότι δεν είναι δίκαιο αν συμβεί κάτι τέτοιο.

«Φανταστική νίκη για τους Σανς χθες βράδυ, σε μία υπέροχη σειρά! Αυτή πρέπει να είναι η μόνη ιστορία του ματς. Το να τιμωρηθεί ή να δεχθεί κάποιος πρόστιμο μετά το χθεσινό περιστατικό, δεν θα ήταν δίκαιο. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Γιόκιτς και δεν θα ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι ενθουσιασμένο ενόψει του Game 5. Πάμε Σανς!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα