Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μπράντον Χάντερ

Θλίψη στον χώρο του μπάσκετ, προκάλεσε η είδηση του θανάτου τού πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, των Μπόστον Σέλτικς και των Ορλάντο Μάτζικ, Μπράντον Χάντερ, σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τον προπονητή του Οχάιο, Τζεφ Μπόαλς, ο οποίος έγραψε στο Instagram και το X: «RIP σε έναν σπουδαίο των Μπόμπκατς. Έφυγε πολύ νωρίς».

Οι Μάτζικ από την πλευρά τους, αντέδρασαν στη θλιβερή είδηση με το σχόλιο: «Με τρομερή λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του πρώην συμπαίκτη μας, Μπράντον Χάντερ. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια Χάντερ».

Ο πρώην πόιντ γκαρντ του NBA Τι Τζέι Φορντ μίλησε επίσης για τον θάνατο του Χάντερ, λέγοντας στο Instagram του: «Έχασα άλλον έναν καλό αδελφό. Να είσαι ήσυχος φίλε μου».

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ, είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, το 2006.

Στην καριέρα του η οποία ξεκίνησε το 2003 και ολοκληρώθηκε το 2013 είχε περάσει ακόμα από Σέλτικς, Μάτζικ, Σιου Φολς Σκάιφορς, Νάπολι, Λιβόρνο, Μπιέλα, Καπιτάνες σε Αρεσίμπο, Πρεμιάτα Μοντεγρανάρο, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Πετκίμ, Βέντσπιλς, Μπάιροϊτ, Χάποελ Γκιλπόα Γκάλιλ, Ορλεάνς, Εβρέ και Ατλέτικο Αγκουάντα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα