Ο Μαλόουν προπονητής της Team LeBron στο All Star Game (video)

Μεγάλη τιμή για τον Μάικλ Μαλόουν καθώς θα είναι ο προπονητής της ομάδας του Λεμπρόν Τζέιμς στο All Star Game, στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι ο προπονητής του στους Bucks Μάικ Μπουντενχολζερ.

Η εκτός έδρας νίκη 107-106 του Ντένβερ επί της Μινεσότα είχε ακόμη μεγαλύτερη σημασία για τον τεχνικό των Νάγκετς, Μάικλ Μαλόουν, καθώς αυτό το αποτέλεσμα του «χάρισε» τη θέση του προπονητή στην ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο φετινό All Star Game του NBA που θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου (σ.σ. ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) στη Σάρλοτ.

Με τη νίκη αυτή οι Νάγκετς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 37 νίκες-15 ήττες και «έπιασαν» τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην πρώτη θέση της κατάταξης στη Δύση.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του NBA, εφόσον δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ, το πρώτο κριτήριο για να επιλεγεί ο προπονητής σε All Star Game είναι τα μεταξύ τους αποτελέσματα. Φέτος Ντένβερ και Γκόλντεν Στέιτ μετρούν από μια νίκη στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους.

Έτσι, το δεύτερο κριτήριο είναι το καλύτερο ρεκόρ εναντίον ομάδων της ίδιας περιφέρειας. Οι Νάγκετς έχουν 23 νίκες-10 ήττες απέναντι σε ομάδες από τη Δύση, την ώρα που οι Ουόριορς έχουν 22-10. Έτσι, ο Μαλόουν... «έκλεψε» τη θέση του προπονητή της "Team LeBron" στο All Star Game από τον τεχνικό του Γκόλντεν Στέιτ, Στιβ Κερ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν έντονοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του Ντένβερ.

Ο Μαλόουν θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε αγώνα All Star Game, ενώ είναι ο τρίτος προπονητής των Νάγκετς που τυγχάνει της συγκεκριμένης τιμής μετά τους Λάρι Μπράουν (1977) και Τζορτζ Καρλ (2010).

Υπενθυμίζεται ότι προπονητής της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο ("Team Giannis") θα είναι ο τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Δείτε στο βίντεο τους πανηγυρισμούς:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα