Αντετοκούνμπο: «Η αποχώρηση του ΛεΜπρόν άνοιξε την Ανατολή»

Την πεποίθηση ότι η απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς να μεταβεί στη Δύση το περασμένο καλοκαίρι έδωσε την ευκαιρία και σε άλλες ομάδες να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στην Ανατολή εξέφρασε ο άσος των Μπακς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της Ανατολής τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας στους τελικούς του NBA 4 φορές τους Χιτ και άλλες τόσες τους Καβαλίερς.

Ωστόσο, το καλοκαίρι αποφάσισε να μετακομίσει στη Δύση για λογαριασμό των Λέικερς. Αυτή του η απόφαση άλλαξε τα δεδομένα στην Ανατολή και έδωσε την ευκαιρία σε άλλες ομάδες να ξεχωρίσουν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο άσος των Μπακς, μιλώντας στα ΜΜΕ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Game 2 με τους Ράπτορς, τόνισε σχετικά: «Στην αρχή δεν είδα ότι άνοιξε η Ανατολή. Κοιτάζοντας όμως τώρα πίσω και πώς εξελίχθηκαν όλα, σίγουρα το γεγονός ότι δεν υπάρχει ο ΛεΜπρόν και δεν χρειάζεται να ξεπεράσεις αυτόν άνοιξε την Ανατολή».

Με τον Γιάννη συμφώνησε ο συμπαίκτης του, Πατ Κόνατον: «Κάθε φορά που δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αυξάνει τις πιθανότητές σου».

Αναφορικά με το Game 2 κόντρα στο Τορόντο, ο "Greak Freak" σχολίασε: «Δεν παίξαμε καλά σε ατομικό επίπεδο, αλλά παίξαμε καλά ως ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι. Στο τέλος της ημέρας όμως, η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να προστατέψουμε το σπίτι μας και να πάρουμε τη νίκη στο Game 2».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα