Λάουρι: «Χαρούμενος για τον Λέοναρντ, θέλω να μείνω στους Ράπτορς»

Για την επιλογή του Καουάι Λέοναρντ να αποχωρήσει, αλλά και την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στους Ράπτορς μίλησε ο Κάιλ Λάουρι στο Sports Illustrated.

Ο Κάιλ Λάουρι μίλησε στο Sports Illustrated, σχολιάζοντας για πρώτη φορά την αποχώρηση του Καουάι Λέοναρντ από τους Ράπτορς. Αναφέρθηκε, ακόμα, στους στόχους της ομάδας του του για τη νέα σεζόν, τονίζοντας παράλληλα ότι θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια στο Τορόντο.

Αρχικά, για την απόφαση του Λέοναρντ να συνεχίσει την καριέρα του στους Κλίπερς, δήλωσε: «Μου έστειλε μήνυμα και μου το είπε. Αυτό ήταν. Είπα "Είμαι χαρούμενος για σένα". Θα ήθελα να μείνει, αλλά είναι φίλος μου. Όλο αυτό είναι business, δεν έχεις επιλογή στην ευτυχία πολλές φορές. Πρέπει να κάνεις τον εαυτό σου χαρούμενο. Να ξυπνάς κάθε μέρα και να είσαι χαρούμενος με την επιλογή σου. Γι' αυτό δεν κάνω recruit (να προσπαθήσει να φέρει παίκτες στην ομάδα του) και δεν λέω "άκου, σε θέλω πίσω". Αν επιλέξεις κάτι διαφορετικό, θα σε υποστηρίξω», τόνισε αρχικά, και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν έκπληξη η αποχώρηση του Καουάι. Χαίρομαι πάντα με παίκτες, ειδικά με όσους με βοήθησαν να κάνω φανταστικά πράγματα. Είναι φίλος μου και καλό παιδί. Πήρε μια απόφαση να επιστρέψει σπίτι του, έχει την ευκαιρία να είναι με οικογένεια και φίλους».

Σε ερώτηση για το αν οι Ράπτορς μπορούν να κάνουν το back-to-back με την αποχώρηση του 29χρονου άσου: «Έτσι είναι τα πράγματα τώρα. Και πάλι, είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε. Είμαστε οι πρωταθλητές και θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Ο 33χρονος γκαρντ δεν έχει κάνει ακόμα συζητήσεις με την ομάδα για την παραμονή του και δήλωσε επί του θέματος: «Θέλω να είμαι εκεί. Θα μου άρεσε να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Θα μου άρεσε να είμαι για πολύ εκεί. Θα συζητήσουμε, όταν έρθει η ώρα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα