Μπουλς: Εκτός ο Μάρκανεν για 4-6 εβδομάδες!

Άσχημα νέα για τους Μπουλς, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο Λάουρι Μάρκανεν έχει κάταγμα κόπωσης στην λεκάνη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Άτυχοι στάθηκαν οι Μπουλς, αφού θα χάσουν τον Λάουρι Μάρκανεν για 4-6 εβδομάδες. Ο Φινλανδός άσος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δεξιό του γοφό και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πρόβλημα στη λεκάνη!

Πιο συγκεκριμένα, ο φόργουορντ του Σικάγο υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης στην λεκάνη, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ξεκούραση. Το διάστημα που θα απουσιάσει για περίπου 4-6 εβδομάδες από την αγωνιστική δράση.

Ο Μάρκανεν ήταν το τελευταίο... κρούσμα της κακοδαιμονίας που έχει πλήξει την φροντλάιν τους Μπουλς από τις αρχές σεζόν. Στα πιτς για τους «ταύρους» βρίσκονται ήδη οι Ότο Πόρτερ, Ουέντελ Κάρτερ και Ντάνιελ Γκάφορντ. Με τον τραυματισμό του Μάρκανεν το Σικάγο έχει χάσει τρία βασικά μελή της γραμμής των ψηλών του (Πόρτερ, Μάρκανεν, Κάρτερ) αλλά και τον δεύτερο σέντερ του (Γκάφορντ)!

Τη φετινή σεζόν ο Μάρκανεν έχει κατά μέσ όρο 15 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα