Λαμάρ Όντομ για Κόμπι Μπράιαντ: «Καλύτερα να έπαιρνε εμένα ο Θεός όταν ήμουν σε κώμα!» (pic)

Συγκλονιστική δήλωση του παλιού συμπαίκτη του Κόμπι Μπράιαντ, Λαμάρ Όντομ, ο οποίος αναφέρθηκε στη δική του περιπέτεια υγείας τον Οκτώβριο του 2015.

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα σε πτώση ελικοπτέρου, η οποία κόστισε τη ζωή σε επτά ακόμη άτομα, έχει συγκλονίσει την υφήλιο και ιδίως τον μπασκετικό κόσμο των ΗΠΑ, όπου ο εκλιπών λατρευόταν από όλους, τόσο για το ταλέντο του ως αθλητής όσο και ως προσωπικότητα.

Ένας από τους ανθρώπους που «χτυπήθηκε» περισσότερο από τον τραγικό χαμό του Κόμπι είναι ο Λαμάρ Όντομ, ο παλιός του συμπαίκτης στους Λος Άντζελες Λέικερς, ο οποίος πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα ΝΒΑ μαζί με τον «Black Mamba» το 2009 και το 2010.

Η προσωπική περιπέτεια υγείας του Λαμάρ Όντομ είναι γνωστή στο μπασκετικό κοινό του πλανήτη, καθώς τον Οκτώβριο του 2015 ο 40χρονος πρώην αθλητής είχε πέσει σε κώμα λόγω χρήσης ναρκωτικών και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του. Στο μήνυμά του για τον χαμό του Μπράιαντ, ο Όντομ προέβη σε μια συγκλονιστική δήλωση, η οποία φανερώνει την αγάπη του για τον εκλιπόντα.

«Μού έμαθε τόσα πολλά μέσα και έξω από το γήπεδο... Έχω υποφέρει από πολλές απώλειες, αλλά η μοναδική με την οποία μπορεί να συγκριθεί αυτή, είναι η απώλεια του γιου μου. Ακόμα περιμένω τα Media να βγουν και να πουν ότι το ρεπορτάζ ήταν λάθος, ότι ο Θεός δεν πήρε τον αδερφό μου τόσο σύντομα».

Και συνέχισε ο Όντομ: «Όταν είχα πέσει σε κώμα, αν ο Θεός ερχόταν και μου έλεγε ότι θα πάρει εμένα αλλά όχι τον Κόμπι, θα το προτιμούσα. Για να τιμήσω τον αδερφό μου, αύριο θα ξυπνήσω στις 4 το πρωί και θα πάω γυμναστήριο. Η Τζίτζι έφυγε κι αυτή για να σου φέρνει τα καλάθια. Σε αγαπώ αδερφέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΟΚ: Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του Τζιάνα!

Kόμπι Μπράιαντ: Αυτό είναι το μοιραίο ελικόπτερο (pic)

Κόμπι Μπράιαντ: Τα 250 δευτερόλεπτα προς τον θάνατο - Η σύσταση στον πιλότο: «Πετάς χαμηλά» (vid)

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτοί είναι οι εννέα νεκροί - Η προπονήτρια της κόρης του και η φίλη της Αλίσα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα