Μάρκους Σμαρτ: Ξεπέρασε τον κορονοϊό

Ο Μάρκους Σμαρτ είναι πλέον υγιής, ξεπερνώντας τον κορονοϊό, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας των Σέλτικς.

Ο Μάρκους Σμαρτ είναι πλέον υγιής, ξεπερνώντας τον κορονοϊό, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας μέσω των social media.

«Ελεύθερος από κορονοϊό εδώ και δύο ημέρες. Ευχαριστώ τους πάντες για τις σκέψεις και τις προσευχές και εύχομαι τα ίδια σε όλους που έχουν προσβληθεί από αυτό. Μείνετε ασφαλείς και μείνετε μαζί-χωριστά! Αγάπη!» ήταν το σχετικό μήνυμα του άσου των Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ.

Ο άσος των Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ είχε ανακοινώσει πριν από περίπου δέκα ημέρες με βίντεο στο Twitter ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Έκανα το τεστ πριν πέντε μέρες και τα αποτελέσματα ήρθαν πίσω απόψε, τα οποία ήταν και θετικά. Βρίσκομαι σε καραντίνα πριν το τεστ, δόξα τω θεώ. Ο κορονοϊός πρέπει να αντιμετωπίζεται με τη μεγαλύτερη σοβαρότητα. Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα του έθνους και του συστήματος υγείας και πρέπει να λεχθούμε όλοι όσοι πιο γρήγορα γίνεται» είχε πει χαρακτηριστικά στο βίντεο που είχε αναρτήσει ο Μάρκους Σμαρτ.

Τώρα είναι καλά στην υγεία του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Να σημειώσουμε πως ο γκαρντ των Σέλτικς ήταν ο 8ος παίκτης από το μαγικό κόσμο του NBA που έγινε γνωστό ότι προσβλήθηκε από τον ιό, αλλά ο 5ος που έγινε γνωστό το όνομά του μετά τους Ρούντι Γκομπέρ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Κρίστιαν Γουντ και Κέβιντ Ντουράντ.

Τρεις παίκτες ακόμη των Νετς, εκτός του Ντουράντ, βρέθηκαν θετικοί στον ιό αλλά δεν έγιναν γνωστά τα ονόματά τους και δεν το ανακοίνωσαν ούτε οι ίδιοι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα