Τζόρνταν: Τρελά λεφτά για τη φανέλα της Dream Team του 1992

Στις 216.000 δολάρια πουλήθηκε η φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν, που φορούσε το 1992 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης με την περίφημη Dream Team.

«Χρυσάφι» πουλήθηκε η φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν, που φορούσε το 1992 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης με την περίφημη Dream Team.

Οι δημοπρασίες του Ρόμπερτ Έντουαρντ, που διαθέτουν αθλητικά αναμνηστικά μεγάλης αξίας, επιβεβαίωσαν την πώληση της φανέλας και μάλιστα υπογεγραμμένης που φόρεσε ο Τζόρνταν έναντι 216.000 δολαρίων.

Η υποβολή προσφορών ξεκίνησε στις 25.000 δολάρια στις 7 Απριλίου και ολοκληρώθηκε το βράδυ της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ «Last Dance» του ESPN.

«Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι αναμφισβήτητα ο πιο εμβληματικός αθλητής όλων των εποχών, κερδίζοντας έξι τίτλους ΝΒΑ και δύο χρυσά μετάλλια Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε ο πρόεδρος των δημοπρασιών Ρόμπερτ Έντουαρντ, Μπράιαν Ντιούγιερ, και πρόσθεσε: «Οι συλλέκτες απολαμβάνουν να αποκτούν μια σπάνια φανέλα του Τζόρνταν από την Dream Team του 1992, τη μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ που δημιουργήθηκε ποτέ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα