Ρόντμαν για τους Μπουλς: «Αν συνεχίζαμε θα μπορούσαμε εύκολα το 4ο σερί πρωτάθλημα στο ΝΒΑ» (vid)

Ο Ντένις Ρόντμαν ρωτήθηκε για την διάλυση των Σικάγο Μπουλς το 1998, τονίζοντας πως αν η ομάδα συνέχιζε ενωμένη, θα μπορούσε άνετα να κατακτήσει το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. 

Το εξαιρετικά φτιαγμένο ντοκιμαντέρ «Last Dance», το οποίο είναι αφιερωμένο στον Μάικλ Τζόρνταν και στη δυναστεία των «Ταύρων» στη δεκαετία του '90, έχει φέρει και πάλι στο προσκήνιο τόσο τους Σικάγο Μπουλς, όσο και τους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής.

Ο Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο 3ο επεισόδιο της σειράς που προβάλλεται από το Netflix, ρωτήθηκε για την διάλυση εκείνης της ομάδας. Ο παλαίμαχος πάουερ-φόργουορντ, με τις αμυντικές αρετές και την τρομερή έφεση στα ριμπάουντ, είπε τα εξής: «Θα πήγαινα στον πόλεμο για αυτούς τους τύπους κάθε φορά. Ήταν λυπηρό, αφού θα μπορούσαμε εύκολα να πάρουμε το 4ο σερί πρωτάθλημα αν συνεχίζαμε μαζί».

Το 1998, με την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος από τους Μπουλς (το 6ο μέσα σε 8 χρόνια), η διοίκηση της ομάδας έκρινε σωστό να την διαλύσει (!) προχωρώντας σε ανανέωση, θεωρώντας πως τα παραγωγικά χρόνια των πρωταγωνιστών είχαν περάσει...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα