Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν θέλουμε να ακυρωθεί αλλά να τελειώσει η σεζόν στο ΝΒΑ»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με μήνυμά του τόνισε την επιθυμία του να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν στο ΝΒΑ και να μην ακυρωθεί, όντας ενοχλημένος από τις απόψεις των ατζέντηδων για αυτό το ενδεχόμενο. 

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν στην κορυφή της Δύσης στο ΝΒΑ, δείχνοντας έτοιμοι να διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η έξαρση του κορονοϊού όμως άλλαξε τα δεδομένα.

Ακούστηκαν φωνές από ατζέντηδες πως θα ήταν ορθό να ακυρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν και να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Ο Λεμπρόν Τζέιμς όμως, ο ηγέτης των Λέικερς, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτό το σενάριο.

Με μήνυμά του στο twitter, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρωθεί κανονικά η τρέχουσα σεζόν, όταν βελτιωθεί η κατάσταση και το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είδα μερικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως τα στελέχη και οι ατζέντηδες θέλουν να ακυρωθεί η σεζόν; Αυτό είναι απολύτως αναληθές. Κανείς που γνωρίζω δεν λέει κάτι τέτοιο. Μόλις είναι ασφαλές το τοπίο για όλους, θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν μας. Είμαι έτοιμος και η ομάδα μας είναι έτοιμοι. Κανένας δεν πρέπει να ακυρώσει οτιδήποτε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα