NBA: Βέτο Κιούμπαν στο ρίσκο της επιστροφής στις προπονήσεις!

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, εξέφρασε την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι ομάδες του NBA τόσο άμεσα στα γήπεδα.

Ο Άνταμ Σίλβερ τις προηγούμενες ημέρες έκανε γνωστό το πλάνο του για τα βήματα σταδιακής επιστροφής των ομάδων του NBA στην κανονικότητα. Σύμφωνα με το σχέδιο του κομισάριου της λίγκας, όσες ομάδες βρίσκονται σε Πολιτείες όπου έχουν χαλαρώσει τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Μόλις τρεις ομάδες έχουν δείξει μέχρι στιγμής πρόθυμες να ανοίξουν τα προπονητήριά τους την Παρασκευή (8/5). Πρόκειται για τους Χιούστον Ρόκετς, Πόρτλαντ Τρεϊλμπλέιζερς και Ντένβερ Νάγκετς, ενώ υπάρχουν και κάποιες φωνές που είναι αντίθετες στο ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής εν μέσω πανδημίας.

Αντίθετος με την επιστροφή στη δράση τη δεδομένη στιγμή είναι και ο Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος τόνισε ότι δεν αξίζει να παρθεί τέτοιο ρίσκο τη δεδομένη στιγμή. «Τα τεστ δεν μπορούν να λειτουργήσουν στους ασυμπτωματικούς και αυτό είναι πρόβλημα που με ανησυχεί», τόνισε ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, ενώ συμπλήρωσε: «Μπορεί να είναι ο καθένας, ένας παίκτης, ένα μέλος της ομάδας, ένας υπάλληλος. Ειδικά όταν οι παίκτες μας προπονούνται κανονικά μόνοι τους για να είναι έτοιμοι. Δεν νομίζω ότι το ρίσκο να επιστρέψουμε στο γήπεδο αξίζει της ανταμοιβής».

Να σημειώσουμε ότι τις πρώτες ημέρες μετά τη διακοπή της λίγκας ο Κιούμπαν δήλωσε αισιόδοξος για την επανέναρξη μέχρι τον... Μάιο, κάτι βέβαια που σύντομα αντιλήφθηκε ότι δεν πρόκειται να καταστεί δυνατό λόγω των διαστάσεων που έχει πάρει η πανδημία στις ΗΠΑ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα