Πιρς για Γκαρνέτ: «Μόνο αυτός και ο Τζόρνταν τέτοιο επίπεδο ανταγωνιστικότητας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κέβιν Γκαρνέτ ο Πολ Πιρς με τον άλλοτε αρχηγό των Μπόστον Σέλτικς να... παρομοιάζει τον παλαίμαχο ψηλό με τον Μάικλ Τζόρνταν όσον αφορά τον τομέα της ανταγωνιστικότητας. 

Ο Πολ Πιρς έβγαλε το... καπέλο στον άλλοτε συμπαίκτη του Κέβιν Γκαρνέτ.

Ο θρύλος των Μπόστον Σέλτικς αποθέωσε τον Αμερικανό σέντερ με τον οποίο πέτυχαν σπουδαία πράγματα στα παρκέ του NBA. Συγκεκριμένα, ο Πιρς εκθείασε τον Κέβιν Γκάρνετ για την περίοδο που ήταν συμπαίκτες στους Σέλτικς (έπαιξαν παρέα στη Βοστώνη από το 2007 μέχρι και το 2013 και η κορυφαία τους στιγμή ήταν το πρωτάθλημα του 2008).

Ο ίδιος μιλώντας στο «ESPN» μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει μία σύγκριση που αναμένεται να συζητηθεί πολύ από αρκετούς. Συγκεκριμένα, ο παλιός αρχηγός των Κελτών, τόνισε πως μόνο ο «KG» και ο Μάικλ Τζόρνταν έχουν τέτοιο επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Truth» για τον Κέβιν Γκαρνέτ: «Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο ανταγωνιστικός παίκτης από τον Γκαρνέτ. Είναι στο επίπεδο του Τζόρνταν. Ήταν ο πιο ανταγωνιστικός παίκτης που έχω γνωρίσει. Τα όσα είδα από τον Τζόρνταν στο Last Dance και ο τρόπος που φερόταν και πίεζε τους συμπαίκτες του μοιάζουν με όσα έκανε ο Γκαρνέτ. Τον εκτιμώ γιατί με πίεσε να κάνω το βήμα παραπάνω να ανεβάσω επίπεδο την καριέρα μου. Μακάρι να τον συναντούσα πιο νωρίς».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα