Μάτζικ Τζόνσον: «Ο Αντετοκούνμπο θα ήταν σταρ και στην εποχή μου» (pic)

Ο Μάτζικ Τζόνσον ξεκαθάρισε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους καλύτερους που παίζουν αυτή την στιγμή, ενώ τόνισε ότι θα μπορούσε να είναι σταρ και στην εποχή του.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για ακόμα μια φορά ένας θρύλος του ΝBA για τον Αντετοκούνμπο, αυτή την φορά ήταν ο τεράστιος Μάτζικ Τζόνσον που είπε ότι ο Γιάννης θα μπορούσε να ήταν σταρ και στην εποχή που αγωνιζόταν ο ίδιος

O θρύλος των Λέικερς και του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον, πιστεύει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους πέντε παίκτες που αγωνίζονται σήμερα και θα μπορούσαν να είναι σταρ στην δική του εποχή.


Μία συζήτηση που άνοιξε πρόσφατα , σχετικά με το αν οι σημερινοί παίκτες του NBA θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούσαν πριν από 20-30 χρόνια:

«ΛεΜπρον Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Στεφ Κάρι, Άντονι Ντέιβις και Γιάννης Αντετοκούνμπο» ήταν οι πέντε παίκτες που επέλεξε ο Τζόνσον, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Στίβεν Έι Σμιθ.

Ο Τζέιμς ήταν το πρώτο όνομα που επέλεξε ο Τζόνσον, ενώ πρόσθεσε τον Ντουράντ:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι αυτός ο τύπος μπορεί να σκοράρει σε οποιαδήποτε εποχή. Ο Στεφ Κάρι θα μπορούσε ακόμα να σκοράρει με τον τρόπο που το κάνει αυτή τη στιγμή», είπε ο Τζόνσον, συμπληρώνοντας ότι ο Ντέιβις και ο Αντετόκουμπο « θα μπορούσαν σίγουρα να παίξουν στην εποχή που ήμουν εγώ»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα