Μπράιαν Σο: Αναλαμβάνει νεοσύστατη ομάδα της G-League!

Ο πεντάκις πρωταθλητής του NBA, Μπράιαν Σο, θα αναλάβει από τη σεζόν 2020-21 νεοσύστατη ομάδα της G-League η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με τις υπάρχουσες ομάδες του NBA.

Όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο της G-League, Σαρίφ Αμπντούρ-Ραχίμ, ο Μπράιαν Σο είναι έτοιμος να αναλάβει μια νεοσύστατη ομάδα η οποία θα συμμετάσχει στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA, χωρίς να έχει σχέση με καμία από τις 30 ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Σε αυτή την ομάδα, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο παρκέ τη σεζόν 2020-21 υπό τις οδηγίες του Σο, θα αγωνιστούν και οι Τζέιλεν Γκριν, Αϊζάια Τοντ, Ντάισεν Νιξ και Κάι Σότο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτή είναι μια διαφορετική και νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος να αρχίσω δουλειά, ώστε να προετοιμάσω την επόμενη γενιά των σταρ του ΝΒΑ», τόνισε ο 54χρονος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Σαρίφ Αμπντούρ-Ραχίμ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η πολυετής πείρα του Μπράιαν και η επιτυχία του ως παίκτης του NBA και προπονητής τον κάνει να φαντάζει ως την καλύτερη επιλογή για να ηγηθεί αυτή της νέας ομάδας της G-League».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα