Λόνι Ουόκερ: «Κακοποιήθηκα σεξουαλικά, βιάστηκα...»! (pic)

Ο γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς Λόνι Ουόκερ συγκλόνισε τον κόσμο, αποκαλύπτοντας ότι μικρός υπήρξε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης!

Ο Λόνι Ουόκερ συγκλόνισε τον κόσμο, αποκαλύπτοντας ότι μικρός υπήρξε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης!

Ο γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, θέλοντας να μοιραστεί με τον κόσμο τον λόγο που είχε αφήσει αυτό το περίεργο μαλλί που αρκετοί σχολίαζαν.

Ο Ουόκερ αποφάσισε να κουρευτεί και εξήγησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τι σημαίνει για εκείνον όλο αυτό!

«Η αλήθεια για το ότι ξεκίνησα να μακραίνω τα μαλλιά μου στο δημοτικό, για να κρύβομαι. Το καλοκαίρι εκείνο της 6ης δημοτικού είχα γύρω μου οικογένεια. Ας μην πω ονόματα. Κακοποιήθηκα σεξουαλικά, βιάστηκα και μέχρι που το συνήθισα, αφού σε αυτή την ηλικία δεν καταλαβαίνεις.

Ήμουν εύπιστο παιδί και δεν ήξερα τον κόσμο. Ένιωθα ότι τα μαλλιά μου είναι κάτι που μπορώ να ελέγξω.

Τα μαλλιά μου ήταν κάτι που έφτιαχνα και ήταν δικά μου. Και μου έδιναν αυτοπεποίθηση. Μέχρι πρόσφατα δεν ήμουν στα καλύτερά μου.

Οι προηγούμενες ιστορίες πετάγονταν στο μυαλό μου και με ρουφούσαν οι πνευματικοί ''δαίμονες''... εξαιτίας του ιού, ξεκίνησα να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και άρχισα να βλέπω ποιος πραγματικά είμαι πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Για να μη λέω πολλά, βρήκα ηρεμία και ευτυχία με τη θέληση του Θεού. Τους συγχώρεσα όλους, ακόμα και εκείνους που δεν το αξίζουν. Γιατί; Γιατί είναι άσκοπο βάρος. Ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν, οπότε γιατί να σπαταλώ τον δικό μου;

Να κόψω τα μαλλιά είναι παραπάνω από ένα κούρεμα. Τα μαλλιά μου ήταν μια μάσκα που έκρυβα την ανασφάλειά μου, όταν ένιωθα ότι ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος.

Αλλά τώρα είναι καλύτερα από ποτέ. Έχω κάτι καινούργιο. Έχω ασφαλίσει το δέρμα μου ψυχικά, συναισθηματικά, φυσικά και πνευματικά. Η ζωή πάντα θα είναι δύσκολη. Πρέπει να παίζεις με τα χαρτιά που σου δίνονται και να προσπαθήσεις να κερδίσεις. Και αν χάσεις. Ποτέ δεν χάνεις.

Είναι μάθημα. Θα κρατήσω αυτό για λίγο και θα μεγαλώσω μέσα από αυτό. Να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους. Ειρήνη, αγάπη και ευτυχία για όλους».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα