Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 17 Ιουλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου (17/7) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου (17/7) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

Για «ΠΑΡΩΔΙΑ!», κάνει λόγο το ΦΩΣ και προσθέτει: «ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΚΑΠ - Πολλά ερωτήματα εγείρονται από την απόφαση της ΑΕΚ να μην κυνηγήσει πειθαρχικά την γκάφα του ΠΑΟΚ με τα 12 αθεώρητα δελτία υγείας ποδοσφαιριστών του - Γιατί πάσχει ο ΚΑΠ, πως μπορεί να αλλοιωθεί ένα πρωτάθλημα * Τι θα συνέβαινε αν στη θέση των Θεσσαλονικέων βρισκόταν ο Ολυμπιακός…

Πειραιάς: Το δημόσιο πορνείο στα Βούρλα και η μεγάλη απόδραση

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ» - «ΒΡΑΖΟΥΝ» στον Ολυμπιακό με τους ΕΞΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ που δεν πήραν χαμπάρι τη λήξη των καρτών υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ * Με ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην ΚΕΔ ζητούν τον αποκλεισμό τους από τους πίνακες της επόμενης σεζόν

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΤΟΝ... ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ! - Ο ΜΑΝΟΥΧΟΣ ορίστηκε ~σαν να μην συμβαίνει τίποτα~ ως 4ος στο μεθαυριανό ΠΑΟΚ – Άρης».

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

ΦΙΕΣΤΑ-ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ!
Η μεγάλη γιορτή που διοργανώνει την Κυριακή ο Ολυμπιακός για το 45ο πρωτάθλημα. Η συνδρομή της τεχνολογίας ώστε ο κόσμος που θα είναι εκτός γηπέδου να ενωθεί με την ομάδα που θα βρίσκεται μέσα σε αυτό, μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τι είπαν ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Αστέρης Κούτουλας.

Δεν πληρώνει το φιάσκο
Ο ΠΑΟΚ δεν… αλλάζει στόχο, διεκδικεί και είναι το φαβορί για τη 2η θέση παρά τη “γκάφα” με τις κάρτες υγείας που έμειναν αθεώρητες, γιατί η ΑΕΚ αποφάσισε να μην καταθέσει ένσταση, ωστόσο ξεχειλίζει οργή και από τον Ιβάν Σαββίδη και από τους φιλάθλους του Δικέφαλου για όσα συνέβησαν

Aνακοίνωση... διαφορετικότητας!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, πολύ πριν παρέλθει το 48ωρο που είχε στη διάθεσή της για την κατάθεση ένστασης, γνωστοποίησε ότι δεν προτίθεται να ασκήσει το δικαίωμά της ~που θα της έδινε, σχεδόν βέβαια, τη 2η θέση, επικαλούμενη την πάγια θέση της να μην παίρνει ματς «στα χαρτιά»
Την ίδια στιγμή, πάντως, η πλειονότητα των οπαδών της «Ένωσης», στα διάφορα ηλεκτρονικά γκάλοπ, ήταν υπέρ της κατάθεσης ένστασης.

Καιρός: Tοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με βοριάδες

«Καθάρισαν τον ΠΑΟΚ με χαρτί υγείας», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Μόνο ΑΕΚ», λέει η Ώρα.

«Οργή φέρνει η ντροπή», υποστηρίζει η Metrosport.

«Γιατί είΝαι διαΦορετικό να είσαι ΑΕΚ», σύμφωνα με τη Live Sport.

«ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ», κατά τη Sportime, «Απέφυγε τη σύγκρουση», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα