Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 8 Αυγούστου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου (8/8) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Σάββατο 8 Αυγούστου (8/8) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

«ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!», είναι ο βασικός τίτλος στο ΦΩΣ, σύμφωνα με το οποίο «οργιάζουν οι φήμες στο Νησί, ότι ο Kώστας Τσιμίκας είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ - Τον θέλει εδώ και τώρα ο Γιούγκεν Κλοπ, άμεσες οι εξελίξεις.

ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, στέγασης, παιδιού, προνοιακά επιδόματα, συντάξεις: Πληρωμή Αυγούστου 2020

Ακόμα στο ΦΩΣ:

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΟΜΑΡ
Ο Νορβηγός ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό * Την άλλη εβδομάδα θα είναι στην Πόλη, επιβεβαίωσε πως έκλεισε στη Γαλατασαράι!

Καιρός: Πού θα έχουμε ισχυρές βροχές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Θερμοκρασία σε πτώση

Επίσης στο ΦΩΣ:

ΤΟ... ΧΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Μόνος του κρατά το ελληνικό ποδόσφαιρο στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ - Αν δεν έκανε τη φετινή πορεία, θα μας περνούσαν και οι Σέρβοι μετά τους Κύπριους! - Στην 34η θέση οι «ερυθρόλευκοι», είναι πιο πάνω από την Ίντερ - 72ος ο ΠΑΟΚ, 92η η ΑΕΚ, 206ος ο Παναθηναϊκός! - Οριστικά στο γ’ γκρουπ δυναμικότητας στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 8 Αυγούστου

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ
Ο σύλλογος που κέρδισε σε μια χρονιά 5 ανόδους!
Δεν θυμόμαστε να έχει ξανασυμβεί πανελλαδικά! - Οι άνθρωποι... πίσω από τις κάμερες μιλούν στο «ΦΩΣ» για την προσπάθεια που γίνεται στη Δόξα Βύρωνος, η οποία φέτος πανηγύρισε 5 ανόδους σε 3 ομαδικά αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χάντμπολ!

Σοβαρό ατύχημα για Πρεζεράκου
Η Ελληνίδα πρώην πρωταθλήτρια τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κύθνο - Μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο ιατρείο του νησιού και από εκεί στο ΚΑΤ για να χειρουργηθεί.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα