Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 10 Αυγούστου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου (10/8) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Δευτέρα 10 Αυγούστου (10/8) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

«Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!», είναι ο βασικός τίτλος στο ΦΩΣ το οποίο αναφέρει: «ΕΣΚΑΣΕ» Η ΒΟΜΒΑ! * ΣΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ με «μυθικό» ποσόν (16,5 εκατ. ευρώ, συν μπόνους για το 80%) * ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ, η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Το ΦΩΣ τονίζει:

«ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ TΩΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ «ΦΩΤΟΣ»! * Από την 1η Αυγούστου αποκάλυψε την οριστική απόφαση του ΚΛΟΠ και τις τελευταίες δύο μέρες εξηγούσε βήμα βήμα τις ενέργειες της Λίβερπουλ για το «χρυσό ντιλ» * Έως αύριο περνά από ιατρικά στην Αγγλία * Το «ΦΩΣ» αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες! - Στην Αγγλία από χθες το βράδυ ο Έλληνας άσος με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΖΕΤ των «κόκκινων»! - «Τρέχει» να κλείσει τον ΤΡΑΟΥΚΟ για αντι-ΤΣΙΜΙΚΑ! - Βουίζει η Πορτογαλία για ΣΕΜΕΔΟ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Ακόμα στο ΦΩΣ:

«ΜΠΑΜ» ΜΕ ΡΑΦΑΕΛ
Πρώτος στόχος ο πρώην δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ * Στη Λισαβόνα με τη Λιόν ο παίκτης * Σε δεύτερο πλάνο ο ελεύθερος Ίσλα * Τι γίνεται στο δεξί άκρο της άμυνας - ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ

Επίση στο ΦΩΣ:

Έως πότε;
Θα αντέξουμε για πολύ ακόμα να βλέπουμε ανθρώπους να χάνονται επειδή έβρεξε περισσότερο απ’ ό,τι μπορεί κάποιοι να υπολόγιζαν; - Νέα τραγωδία στη χώρα από τη θεομηνία στην Εύβοια με πέντε νεκρούς, δύο αγνοούμενους και εκατοντάδες περιουσίες κατεστραμμένες.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα