Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου, σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

«ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ…ΚΛΙΚ» είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ. Τι έχει πετύχει και τι προσδοκά ο Ολυμπιακός έπειτα από το πρώτο κομμάτι της σεζόν - Το Κύπελλο, η πρωτιά στη Σούπερ Λίγκα, η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο στόχος να συνεχίσει στην Ευρώπη - Τα ματς-φωτιά με Άρη, Μαρσέιγ και η εξίσου δύσκολη συνέχεια - Οι συγκρίσεις με το ίδιο διάστημα της περσινής χρονιάς, η διαφορά στις εξέδρες, η ομοιότητα σε πολλά - Πλήρης ανάλυση για την έως τώρα φετινή πορεία της ομάδας του Μαρτίνς.

Διαβάστε ακόμα στο ΦΩΣ:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΦΟΡ! Τέλος οι... αλχημείες με την επιστροφή του ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ - Έτοιμος για Άρη ο Μαροκινός, διαθέσιμος και ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ - Αισιοδοξία για τον ΜΠΡΟΥΜΑ ενόψει Μασσαλίας.

Όσο άντεξε… Οι απουσίες ελέω κορονοϊού λύγισαν τον Ολυμπιακό που έχασε από την Μπασκόνια στο ΣΕΦ με 76-90 για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και πήγε στο 5-4.

Kάζο για ΑΕΚ! Η «Ένωση», που είχε κερδίσει με 1-4 την άποντη Ζόρια στην Ουκρανία, συνετρίβη 0-3 στο ΟΑΚΑ και οι ελπίδες πρόκρισης είναι μόνο μαθηματικές.

Τον έφερε… τούμπα (3-2) Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 0-2 στην Ολλανδία (4’ Βαρέλα, 14’ Τζόλης), αλλά η ανώτερη Αϊντχόφεν κέρδισε δίκαια με τέρματα των Γκακπό (20’), Μαντουέκε (51’) και Μάλεν (53).

Διαβάστε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα με ένα κλικ!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα