Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου (26/9), οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα. 

«ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ.

Με όλα τα βέλη στη… φαρέτρα του ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πιο δύσκολη τριάδα αγώνων, αλλά ο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα στην Τρίπολη.

ΤΙΚΙΝΙΟ βασικός απόψε για το διπλό στην Τρίπολη - Πανέτοιμος ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ, θα τον… ζεστάνει με Αστέρα ενόψει Φενέρμπαχτσε - Ποια τα σχέδια για την ενδεκάδα - Έτοιμος και ο ΕΜΒΙΛΑ για τις «μάχες».

Η… ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ!
Δύσκολο ματς και για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, στην έδρα της ισχυρής φέτος Χατάισπορ - Νέα «πύρινη» ομιλία Περέιρα στους παίκτες του για ανάκαμψη - Ετοιμάζει Ενέρ Βαλένσια για Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης στο ΦΩΣ:

ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΟ, ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΟ9
Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε τη Σβάντεκ (2-0), παίζει το μεσημέρι κόντρα στην Εσθονή Άνετ Κονταβέιτ και αν κατακτήσει το Οστράβα Όπεν θα ανέβει ακόμα ένα σκαλί στην παγκόσμια κατάταξη.

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο Απόλλων Σμύρνης του Νίκου Δεληγιάννη για πρώτη φορά προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών * Στην τρίτη σερί ευρωπαϊκή παρουσία του πέτυχε τον στόχο του και συνεχίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα