Αυτός επιστρέφει στην «Αθλητική Κυριακή» και αυτοί μετακομίζουν από το αθλητικό του ΣΚΑΪ στο Epsilon

Τις επόμενες μέρες ένα νέο πρόσωπο θα προστεθεί στο team της εκπομπής της ΕΡΤ.

Η «Αθλητική Κυριακή» επέστρεψε ανανεωμένη μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ σε μια χρονιά που η δημόσια τηλεόραση έχει μαζέψει μέρος του ποδοσφαιρικού…χαρτιού, καθώς έχει πάρει τα ποδοσφαιρικά δικαιώματα 7 ομάδων.

Η αλήθεια είναι ότι όσοι παρακολούθησαν τις πρώτες εκπομπές της σεζόν πίστεψαν ότι το ρόστερ της «Αθλητικής Κυριακής» είχε κλείσει και ότι δεν επρόκειτο να γίνουν νέες κινήσεις στη συνέχεια.

Άλλωστε ο αέρας ανανέωσης που πνέει φέτος στην εκπομπή είναι κάτι παραπάνω από αισθητός…

Και όμως η έκπληξη έγινε. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Dailymedia.gr τις επόμενες μέρες ένα νέο πρόσωπο θα προστεθεί στο team της εκπομπής.

Ο λόγος για τον γνωστό καθηγητή διαιτησίας, Παναγιώτη Βαρούχα ο οποίος συμφώνησε με την ΕΡΤ και από μεθαύριο παίρνει θέση στο πλατό της εκπομπής για να σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η στελέχωση του αθλητικού του Epsilon, το οποίο ετοιμάζει την δική του... Αθλητική Κυριακή στο τέλος Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typologies.gr, στο Epsilon TV οδεύουν από το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Τσαντάκης, μετά από 18 χρόνια συνεργασίας με το σταθμό του Φαλήρου και ο Μανόλης Σφακάκης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα