Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 4 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.   

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ… ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!, είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ»

Για ατσάλινα νεύρα η μάχη της κορυφής στο πρωτάθλημαα και οι ανατροπές επί ανατροπών επιφυλάσσουν ένα φινάλε – θρίλερ για τους διεκδικητές του τίτλου!

Διαβάστε ακόμα στο «ΦΩΣ»:

ΜΠΑΛΑΡΑ

ΚΑΙ ΤΡΙΑΡΑ

ΧΑΡΜΑ ΙΔΕΣΘΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ, ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΚΑΙ ΚΑΡΒΑΛΙΟ

ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Με ψυχωμένη εμφάνιση ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ (2-1 από 0-1) και παρέμεινε στο κόλπο του τίτλου

ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΒΑΜΠ

Ο Αυστριακός μέσος ήρθε από τον πάγκο και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο υπέγραψε την ανατροπή του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας στην Τούμπα (3-1), στέλνοντας τον «δικέφαλο του βορρά» στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

ΘΡΥΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ

Με οδηγό την άμυνά του, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «άλωσε» την έδρα της Μπρέσια (13-12) και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα πρόκρισης στο φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟ…»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ξεγελιέται από την αδελφική σχέση μεταξύ των δύο ομάδων και περιμένει δυνατή μάχη απόψε (20.00) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, με στόχο να παραμείνει ζωντανός ο Ολυμπιακός στο κυνήγι για το πλεονέκτημα έδρας. «Να επιβάλλουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας», τόνισε – Εκτός αποστολής Μιλουτίνοβ και Πετρούσεφ με τον τελευταίο να φορτσάρει για το ματς της Κυριακής κόντρα στο Περιστέρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα