Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου.

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου.

«72-59: ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ!», λέει το ΦΩΣ και εξηγεί: Ένας Θρύλος συγκλονιστικός! Παρά τις σημαντικές απουσίες, η λαβωμένη ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε κατάθεση ψυχής στο ΣΕΦ και πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση νίκησε για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και όλα αυτά με μόλις 9 παίκτες. Στο πόδι ο κόσμος που αποθέωσε τους πρωταγωνιστές, εκστασιασμένος από την αυταπάρνηση και τη μαχητικότητα των παικτών του Μπαρτζώκα.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Επίσης, το ΦΩΣ γράφει: «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕ «ΟΜΠΡΕΛΑ» ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ» και αναλύει «Πού οδηγούν οι επαφές της κυβέρνησης με τους διεθνείς φορείς και γιατί ζήτησε να δει τον Τσέφεριν ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Προς ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ σε ομοσπονδία, διαιτησία ενόψει της νέας σεζόν, το «καυτό» θέμα με την ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για τις ποινές σε ΠΑΟΚ, Ξάνθη. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Δεν ακολουθούμε το παραλήρημα του ΠΑΟΚ. Βρίσκονται σε αδιέξοδο μετά την απόφαση της ΕΕΑ * Η πολυϊδιοκτησία απαγορεύεται κι αυτό κρίθηκε» - ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κύριε αξιότιμε ηθικέ υπουργέ Αθλητισμού, έχετε ενημερώσει τον πρωθυπουργό της χώρας ότι ο γιος του Τζουλάκη είναι κουμπάρος με τον αδερφό σας;» - Και κατά Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλά θα κάνει να αφήσει τους ανθρώπους που νιώθουν ότι θίγονται να απαντήσουν μόνοι τους, γιατί αλλιώς ενισχύει την εικόνα που έχει όλη η Ελλάδα ότι ενεργούν ως υπάλληλοί της» - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ των «ερυθρολεύκων» στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα εις βάρος του ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση για τις δηλώσεις του περί διχασμού * Γιατί ζητεί πειθαρχική δίωξη η πειραϊκή ΠΑΕ.

Καιρός: Τσουχτερό κρύο, χιόνια, καταιγίδες και άνεμοι 8 μποφόρ

«Κόκκινο ατσάλι», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Αποφασισμένοι» και «φτιαγμένοι», ο διπλός τίτλος στην Πράσινη.

«Ανακάλυψε βάθος ρόστερ», η Ώρα.

«Δική του υπόθεση», σύμφωνα με τη Metrosport.

«Για σένα Μπίλαρε», λέει η Live Sport.

«Όπου τη βρίσκει», σύμφωνα με τη Sportime, «Ψυχάρα», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα