Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου.

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου.

«ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ… ΞΥΛΟ!», γράφει το ΦΩΣ και υποστηρίζει ότι είναι «ενήμεροι στον Ρέντη για τις διαθέσεις του Ατρομήτου και το μπλόκο που θα επιχειρήσει να στήσει στον Ολυμπιακό. Σοφότερος είναι ο Μαρτίνς από την περσινή επίσκεψη στο Περιστέρι. Οι προειδοποιήσεις του τεχνικού τιμ να μην μπουν «σοφτ» οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς, ο ειδικός ρόλος στον ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ και ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ που στοχεύει να ξαναγίνει ο… Γκιγιέρμε πριν από τον τραυματισμό του

Ακόμη το ΦΩΣ κάνει λόγο για «ΒΡΟΧΗ» ΜΗΝΥΣΕΩΝ καθώς στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ για «υποκίνηση βίας» κατά των ΜΑΚΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΚΑ (διευθ. επικοινωνίας ΠΑΟβΚ) και δημοσιογράφων - Μηνύσεις και από τον δικηγόρο ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟ στους «ασπρόμαυρους» για «συκοφαντική δυσφήμιση», επειδή τον κατηγόρησαν ότι έχει σχέση με μέλος της ΕΕΑ και ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

«Αυτοί οι Θεοί σας τρέλαναν», υποστηρίζει ο Πρωταθλητής.

«Να περάσει ο επόμενος», περιμένει η Πράσινη.

«Τώρα είναι η σειρά τους», λέει η Ώρα.

«Νέο πλάνο», σύμφωνα με τη Metrosport.

«Μυδράλιο Ντεσόν Τόμας», για την Live Sport.

«Άλλη κλάση», κατά τη Sportime, «Σούπερ Τόμας», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα