Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου.

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου.

«ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...», ο βασικός τίτλος στο ΦΩΣ, όπου για το μνημόσυνο της Θύρας 7 για την τραγωδία του 1981 γράφουν οι Χρήστος Μεγγλίδης - Γιάννης Κατσαρός

Το ΦΩΣ προσθέτει ότι «Ο ΜΑΤΙΕ ΞΕΡΕΙ…» και εξηγεί: «Καθοριστικός ο Βαλμπουενά και στις εκτός έδρας επιτυχίες του Ολυμπιακού. Τι κάνει ο Γάλλος στα ματς μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» και πόσο επηρεάζει το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων»

Ακόμα στο ΦΩΣ: ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ καθώς ο Ατρόμητος αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό για το αποψινό παιχνίδι αλλά και το ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός καλείται να κερδίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για να πάει οριστικά ως πρωτοπόρος στη «μάχη» της Τούμπας σε δύο εβδομάδες (μεσολαβεί βεβαίως το Σάββατο ο ουραγός Πανιώνιος στο Φάληρο).

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

«Τραβάει σκανδάλη ο Ελ Αραμπί», γράφει ο Πρωταθλητής.

«Για τη φανέλα με το τριφύλλι», λέει η Πράσινη.

«Χρωστάτε, ξοφλήστε», η υπενθύμιση από την Ώρα.

«Στα όριά μας», σύμφωνα με τη Metrosport.

«Varβάτη εξήγηση», η εκτίμηση της Live Sport.

«Πόσο το θέλεις», είναι το θέμα σύμφωνα με τη Sportime, «Κόκκινος συναγερμός», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα