Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου.

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου.

«ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ 4-0», γράφει το ΦΩΣ και κάνει λόγο για «δεκάλεπτο τρόμου με τρία γκολ (4’ Χασάν, 6’ Ελ Αραμπί, 9’ Φορτούνης) κι άλλο ένα από τον Ελ Αραμπί στο 24’, στο ημίχρονο-φωτιά του Ολυμπιακού. Κορυφαίος ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, που πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο γκολ μετά την επιστροφή του. Με ΣΟΥΠΕΡ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ πάει τώρα ο Θρύλος για τα μεγάλα ματς με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ. ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ο Πανιώνιος στο ξεκίνημα και απλά συμμάζεψε την κατάσταση στη συνέχεια, ώστε να μην πάρει το σκορ αστρονομικές διαστάσεις».

Επίσης το ΦΩΣ αναφέρει με «χείρα βοηθείας»… Και εξηγεί: «Ο Σέρβος διαιτητής Γιοβάνοβιτς δεν υπέδειξε πέναλτι στο διπλό χέρι των Αουγκούστο, Μαουρίσιο (34’) και ο ΠΑΟΚ κατέβαλε την αντίσταση της μαχητικής Λάρισας (2-1), που αγωνιζόταν χωρίς δέκα εν δυνάμει βασικούς παίκτες ! * Τα γκολ των φιλοξενούμενων οι Λημνιός (14’), Αουγκούστο (45’+2’), ενώ για την ΑΕΛ μείωσε ο Ηλιάδης (67’)».

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «Κούγιας: Πέσαμε σε Σέρβο πορτοφολά! - Λάβρος ο ιδιοκτήτης της Λάρισας έβγαλε δύο ανακοινώσεις στη διάρκεια του ματς για τον Σέρβο διαιτητή Γιοβάνοβιτς * «Καλές διακοπές στη Χαλκιδική το καλοκαίρι... * Φέρατε ξένο διαιτητή από το δεύτερο πιο βρόμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης μετά το Κυπριακό» * Ακολούθως σχολίασε σε συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να πέσει η Ξάνθη…».

«Megas είσαι θρύλε», το λογοπαίγνιο του Πρωταθλητή.

«Αλλάξτε το», προειδοποιεί η Πράσινη.

«Κούπα, διπλό, πρόκριση», σύμφωνα με την Ώρα.

«Γκολάρες», κατά τη Metrosport.

«Μέγας είσαι Φορτούνη», το μήνυμα της Live Sport.

«Την άλλη Κυριακή...», αναφέρει η Sportime, «Mega θρύλος», αναφέρει η Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα