Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου.

«ΞΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…», γράφει το ΦΩΣ και εξηγεί: «Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ (1-0) - Η τακτική και οι δυνάμεις των Άγγλων έκαναν τη διαφορά - Ο Λακαζέτ στο 81’ το γκολ της νίκης, που φέρνει τους «κανονιέρηδες» σε θέση ακλόνητου φαβορί για την πρόκριση. Κουράστηκε σωματικά και πνευματικά ο Ολυμπιακός στο φινάλε - Πήγε για τη νίκη ο Μαρτίνς, αλλά χάθηκε και η ισοπαλία που θα έδινε πιθανότητες ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο.
Μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο από Βαλμπουενά και Μασούρα, αλλά από κει και πέρα λίγα πράγματα στην επίθεση. Δοκάρι ο Παπασταθόπουλος στις καθυστερήσεις - Καλός και ο Τσιμίκας ανασταλτικά με Ομπαμεγιάνγκ και Πεπέ.

Επίσης το ΦΩΣ προσθέτει: «ΟΚΤΑΨΥΧΟΣ! - 77-68 ΤΗ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ» και τονίζει: «Σε ένα ματς όπου έχασε με τραυματισμό και τον Μιλουτίνοβ, ο λαβωμένος από τις απουσίες Ολυμπιακός όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά νίκησε και τους Γάλλους στο ΣΕΦ, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με μόλις 8 υγιείς παίκτες, οι οποίοι έδωσαν τα πάντα αγωνιζόμενοι με πάθος και αυταπάρνηση!
Σούπερ ο Βεζένκοφ (15 π., 7 ρ.), καταπληκτικός ο Έλις (13 π., 5 ρ.), έκανε και τον... πλέι μέικερ ο Παπανικολάου (8 π., 6 ασ., 2 κλ.) - Ήταν παντού ο Πρίντεζης για 36 λεπτά (11 π., 5 ασ., 3 ρ.), όπως και ο Μπάλντγουιν (11 π., 7 ρ., 5 ασ.), ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις ο 17χρονος Νικολαΐδης με το αγωνιστικό θράσος του (6 π., 5 ρ., 4 κλ.).

«Τα λέμε στο Λονδίνο», προειδοποιεί ο Πρωταθλητής.

«Αυτοκάθαρση ή απέναντι σε όλους», ξεκαθαρίζει η Πράσινη.

«Ακτζήδικα πάρτι στις 4 του Μάρτη», περιμένει η Ώρα.

«Καλώς τα παιδιά», λέει η Metrosport.

«Προς διαζύγιο», ο ένας τίτλος, «Ήρωες» ο δεύτερος για τη Live Sport.

«Τι κρίμα, τι ψυχή», σύμφωνα με τη Sportime, «Κρίμα», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα